HANSSENS BAKE & FOOD BAKE & FOOD INGREDIENTS - EQUIPMENT - STORAGE
U bent nu hier: Home - Equipment

EQUIPMENT

Hanssens is begonnen als een groothandel in bakkerijgrondstoffen. In de loop der jaren is het aanbod van Hanssens bakkerijgrondstoffen gegroeid. Naast de grondstoffen voor bakkerijen en de voedingsindustrie werden in de loop der jaren ook meer en meer non-food producten opgenomen in het gamma:

  • machines
  • inox meubilair
  • rollend materiaal en opslagmogelijkheden
  • klein materiaal
  • hygiëne & onderhoud

 

Hanssens levert over geheel West-Vlaanderen grondstoffen aan bakkers. Zo kunnen wij voor alle 'equipment' bestellingen vanaf €250 gratis leveren, al dan niet in combinatie met grondstoffen.

 


SERVICE 24/24 7/7

TEL: TIJDENS OPENINGSUREN 058/31.15.06 - BUITEN OPENINGSUREN 0475/63.90.56 

Infrastructuur

Hanssens investeert in volledig nieuwe gebouwen te Oostende waarin het zijn intrek neemt in 2013. Hierbij werd veel aandacht besteed aan een nieuw atelier die wordt voorzien van al het nodige werkmateriaal en een groot wisselstukkenmagazijn.

Hersteldienst

Hanssens beschikt over een hersteldienst die 24/24 en 7/7 bereikbaar is. Wij kunnen uw machines bij u ter plaatse of in onze ateliers herstellen.

Vervangtoestellen

Wij beschikken over een gamma vervangtoestellen die wij ter beschikking kunnen stellen terwijl uw toestel wordt hersteld in onze ateliers.

 


MERKEN MACHINES

 

 

 

Bertrand Puma

 

  

 

Caterchef

 

Cri Cri Moel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RolerGrill

 

Santos

 

 

 

 

 

Treif

 

Wagner / Krebs